Janjeći gulaš.


SASTOJCI: 

  • 1 kg. janjetine od buta,  
  • 50 ml. ulja,  
  • 100 gr. luka,  
  • 2 zelene paprike,  
  • 400 gr. sjeckane rajčice,  
  • 3 žličice Gussnela,  
  • 1 vezica peršina,  
  • 1 žlica vegete, slatka paprika mix.

PRIPREMA:

  • Na zagrijanom ulju popecite janjetinu narezanu na kocke, dodajte nasjeckani luk i papriku narezanu na kocke pa sve zajedno propirjajte oko 5 minuta.
  • Nakon toga umiješajte Vegetu slatka paprika mix, sjeckanu rajčicu i sve zajedno pirjajte podlijevajući vodom na umjerenoj temperaturi.
  • Kad meso omekša, umiješajte Gussnel koji ste razmutili u malo vode i zalijte s oko 300 ml vode da gulaš dobije odgovarajuću gustoću. Sve još kratko prokuhajte.
  • Prijatno!

0 komentari:

Objavi komentar