skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI:
- 1 kg. janjetine od buta,
- 50 ml. ulja,
- 100 gr. luka,
- 2 zelene paprike,
- 400 gr. sjeckane rajčice,
- 3 žličice Gussnela,
- 1 vezica peršina,
- 1 žlica vegete, slatka paprika mix.
PRIPREMA:
- Na zagrijanom ulju popecite janjetinu narezanu na kocke, dodajte nasjeckani luk i papriku narezanu na kocke pa sve zajedno propirjajte oko 5 minuta.
- Nakon toga umiješajte Vegetu slatka paprika mix, sjeckanu rajčicu i sve zajedno pirjajte podlijevajući vodom na umjerenoj temperaturi.
- Kad meso omekša, umiješajte Gussnel koji ste razmutili u malo vode i zalijte s oko 300 ml vode da gulaš dobije odgovarajuću gustoću. Sve još kratko prokuhajte.
- Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar