skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI: SMJESA:
- 1/2 l. mlijeka,
- 15 žlica šećera,
- 10 žlica gustina,
- 25 dag. maslaca,
- 20 dag. kokosa,
- 2 vrećice vanilin šećera,
- 3 žlice likera od kokosa (može i bez njega)
OSTALO:
- 20 dag. prženih lješnjaka, oguljenih,
- 10 dag. kokosova brašna,
- (papirnate košarice, najbolje bijele)
PRIPREMA:
- Gustin i šećer pomiješajte da dobijete smjesu sličnu kao za puding.
- Mlijeko zakuhajte i kad zavrije, maknite s vatre, primješajte smjesu šećera i gustina, te skuhajte gustu kremu. Ohladite.
- Kad se smjesa ohladila, dodajte joj izrađeni maslac i dobro promiješajte, te dodajte kokos.
- Lagano mokrim rukama pravite male kuglice, u sredinu svake stavite prženi oguljeni lješnjak, te uvaljajte ih u kokos .
- Poslužite ih u papirnim košaricama, dobro ohlađene.
- Uživajte.
0 komentari:
Objavi komentar