skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI:
- 1 teleća koljenica,
- 150 gr. mrkve,
- 100 gr. celera,
- 1 glavica kupusa,
- 500 gr. krompira,
- 1 rajčica,
- papar u zrnu,
- sol,
- 200 ml. bijelog suhog vina,
- 1 svežanj peršunova lišća,
- 1 žlica vegete.
PRIPREMA:
- Koljenicu rasječenu napola stavite u kipuću vodu pa kratko prokuhajte (blanširajte).
- Zatim vodu bacite, a koljenicu stavite kuhati u 2 l vode kojoj ste dodali sol, papar i Vegetu. Lagano kuhajte na umjerenoj temperaturi dok koljenica ne omekša.
- Tada dodajte rajčicu, celer i mrkvu narezanu na štapiće pa dalje kuhajte.
- Nakon desetak minuta dodajte krumpir narezan na kriške ili ploške, a kupus na isječke. Kuhajte do kraja, a pred kraj dolijte vino.
- Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar