skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI:
- 9 jaja,
- 20 dkg. šećera u prahu,
- 30 dkg. maslaca,
- 15 dkg. oraha,
- 4 kašike kakaa,
- 200 dkg. čokolade,
- 2 dl. slatkog vrhnja.
PRIPREMA:
- Žumanjke i šećer dobro izmiješajte, zati dodajte pjenasto izmiješan maslac, mljevene orahe, kakao i rastopljenu čokoladu.
- Umutiti čvrst snijeg od bjelanjaka i dodati u smjesu.
- Smjesu podijelite na dva jednaka dijela.
- Jedan dio stavite u namazan i mrvicama posut kalup za tortu (26cm) pa peći na temperaturi 180° C jedno 40 minuta.
- Drugi dio staviti u frižider da se stvrdne.
- Kad je prvi dio pečen, ohladite ga i premažite nepečenim dijelom.
- Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar