skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI:
- 500 ml. slatkog vrhnja,
- 500 ml. kiselog vrhnja,
- 12 žlica šećera u prahu,
- 1 vanilin šećer,
- 2 limuna (sok)
- 1 limun (korica)
- 3 želatina u prahu,
- breskve ili bilo koje slatko voće,
- petit keks.
PRIPREMA:
- Na dno većeg lima poslažite keks. Breskve narežite na kockice. Izradite posebno slatko vrhnje i posebno kiselo vrhnje sa šećerom ilimunovom koricom.
- Obje smjese sjedinite i dobro izmješajte, dodajte voće i limunov sok. Probajte smjesu i prema potrebi nadodajte još šećera, ovisno o voću koje koristite. Na kraju dodajte rastopljenu želatinu dobro prmješajte i istresite na keks.
- Na smjesu poslažite keks i stavite u hladnjak na par sati.
- Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar