skip to main |
skip to sidebar
SASTOJCI:
- 2 vrećice pudinga od vanilije,
- 2 žlice pšeničnog oštrog brašna (tip 400)
- 2 žlice Gussnela,
- 100 gr. šećera,
- 1 l. mlijeka,
- 250 gr. maslaca,
- 200 gr. čokolino namaza,
- 5 krem bananica,
- 100 gr. čokolade,
- 700 gr. keksa Petit Beurre,
- sok od 2 naranče,
- 2 vrećice šlag pjene,
- 250 ml. mlijeka.
PRIPREMA:
- Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
- Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
- U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
- U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
- Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
- Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
- Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite.
- Uživajte!
0 komentari:
Objavi komentar